Samuel Samuelsson

Samuel Samuelsson är en entreprenör som uppskattar inträget vardagsarbete. Som entreprenör känner han till de affärsstrategiska utmaningar som finns inom olika verksamheter och vad företag ställs inför på vägen till att bli exempelvis ledande koncern.

Samuel Samuelsson erbjuder genom Veraz Holding entrepenörer med god affärsidé möjlighet till investment. Har du ett företag eller affärside med utvecklingsmöjligheter så får du gärna ta kontakt med Samuel.

Samuel Samuelsson Entrepreneur of the year

Samuel Samuelsson var bland finalisterna för Entrepreneur of the year 2011 och fram till 2021 ägt en av Sveriges största kaffekedjor. Idag äger Samuel Samuelsson ett antal bolag inom fastigheter, hotell och restaurangbranschen.

När Samuel inte håller på med sin passion att designa restauranger och utveckla dem så driver äger han flera fastigheter i Göteborg, Falköping och Stockholm.

Samuel Samuelsson

Samuel Samuelsson med smak för design

Samuel Samuelsson var med och tog fram konceptet för Le Pain Français Bistro på Avenyn i Göteborg. Restaurangen hamnade på listan över världens tjugo bäst designade restauranger och hamnade med i den internationella designtidningen Bored Panda.

Mer om Samuel Samuelsson
Samuel Samuelsson - Avenyn7

Samuel Samuelsson valde 2021 att släppa Le Pain Français till sina syskon eftersom Samuel och den operativa ledningen hade olika syn på hur Le Pain Français skulle drivas vidare. Samuel hade under en längre tid känt att varumärket hade förändrats och riktningen styrelsen tog låg inte inom hans värderingar och inte heller hur han ville utveckla varumärket.

2021 valde Samuel Samuelsson att lämna över företaget som han varit med och skapat sedan 2003 till Munir och Markus Samuelsson. Munir har varit med sedan starten men Markus kom in företaget under 2011.

Samuel släpper kafekedjan